fbpx

Natural Opulence 33256

Brend

17.400 RSD

2 prodato u poslednjih 1 dana

Opulence predstavlja imućstvo i bogatstvo, a NATURAL OPULENCE kolekcija tapeta, kako joj ime samo i kaže, vezana je baš za to, da oplemeni, obogati i svojim izgledom i strukturom da dozu dostojanstva prostoriji u kojoj se nalazi.

Elegantni dizajn i izgled tekstila na kome je korišćen proces dubokog štampanja kreće se od klasičnog motiva damasta do Art Deco elemenata i finog Moiré effect paterna na ovim tapetama. Odlična zamena za primenu dekorativnih materijala i tehnika. Uz svaki dezen idu jedne ili više jednobojnih tapeta koje su kompatibilne i deo su kolekcije.

 • Natural Opulence 33256

  17.400 RSD

  Request a Call Back

  •  Dostava & reklamacije

   Dostava

   Dostava na adresu PO TARIFNIKU KURIRSKE SLUŽBE

   Rok isporuke: 2-5 radnih dana
   Nakon uplate na račun, isti dan kontaktiramo kurirsku službu.

   Preuzimanje u radnji 

   Novi Sad, Bulevar cara Lazara 104

   Reklamacije & povraćaj robe

   Reklamacije

   Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost kupca je da izvrši fizički pregled proizvoda i da ukaže na eventualna mehanička oštećenja, u kom slučaju će proizvod biti zamenjen u dogovorenom roku.

   Povraćaj robe

   Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu (tj. da odustane od kupovine), u roku od 14 dana, bez navođenja razloga i dodatnih troškova, osim troškova vraćanja robe.

   Više informacija na Povraćaj i zamena robe

  •  Postavi pitanje

   Natural Opulence 33256

   17.400 RSD

   Postavi pitanje

     ... ljudi upravo gleda ovaj artikal

     Podeli

   Opis

   U kolekciji tapeta NATURAL OPULENCE boje koje stvaraju ugodan ambijent beleže svu lepotu koju priroda može da ponudi. Bezbrižno, elegantno i moćno.

   Kolekcija odiše sledećim dezenima:

   • autentično zrno drveta, isprekidano tačno iscrtanim metalnim grebenima,
   • površina koja podseća na tkaninu izvađenu iz biljke abaka, malo grublje tkano, prenosi prijatan, iskren osećaj prizemljenosti i prirodnosti,
   • kreacije od plute (s jedne strane u kombinaciji sa amfornim metalnim svetlucavim pukotinama i u drugoj varijanti sa namerno upotrebljenom platinom koja odiše fascinacijom proživljenog),
   • motiv trave inspirisan suvim cvećem, filigranski i delikatan.

   Kolekciju zaokružuju tri motiva: pampas trava, palmin list i, kao kontrast, set u stilu ulične umetnosti. Boje se uglavnom zasnivaju na odabranom šarenilu suvog cveća. One imaju opuštajući efekat kao i sami motivi: topli bež i moka tonovi, elegantna siva u višestrukim aspektima i kombinacija umirujućeg antracita sa srebrom i zlatom koja daje osećaj sigurnosti.

   Dodatne informacije

   Dimenzije 1005 × 70 cm
   Brend

   Marburg

   Boja

   Braon, Siva

   Korpa
   Close Lista želja
   Close Nedavno pregledano
   Uporedi artikle (0 proizvoda)
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Kategorije