fbpx

Wohngesund 34607

Brend

10.700 RSD

3 prodato u poslednjih 2 dana

Ova kolekcija sastoji se od nekoliko segmenata, svaki od njih inspirisan prirodom i savršen za one koji cene zdravlje i dobrobit u svom domu. Tapete iz ove kolekcije predstavljaju inovativnu, zdravu i ekološki prihvatljivu alternativu tradicionalnim tapetama, koje se odlikuju večnom lepotom.

Glinu smatramo jednim od najstarijih građevinskih materijala koji je čovečanstvu na raspolaganju, a njeni kvaliteti se posebno ogledaju u regulaciji vlažnosti prostora, što doprinosi izvanrednom unutrašnjem ambijentu. Osim toga, glina je sposobna da apsorbuje štetne hemikalije i neprijatne mirise iz vazduha.

 • Wohngesund 34607

  10.700 RSD

  Request a Call Back

  •  Dostava & reklamacije

   Dostava

   Dostava na adresu PO TARIFNIKU KURIRSKE SLUŽBE

   Rok isporuke: 2-5 radnih dana
   Nakon uplate na račun, isti dan kontaktiramo kurirsku službu.

   Preuzimanje u radnji 

   Novi Sad, Bulevar cara Lazara 104

   Reklamacije & povraćaj robe

   Reklamacije

   Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost kupca je da izvrši fizički pregled proizvoda i da ukaže na eventualna mehanička oštećenja, u kom slučaju će proizvod biti zamenjen u dogovorenom roku.

   Povraćaj robe

   Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu (tj. da odustane od kupovine), u roku od 14 dana, bez navođenja razloga i dodatnih troškova, osim troškova vraćanja robe.

   Više informacija na Povraćaj i zamena robe

  •  Postavi pitanje

   Wohngesund 34607

   10.700 RSD

   Postavi pitanje

     ... ljudi upravo gleda ovaj artikal

     Podeli

   Opis

   Tapete iz ove kolekcije su označene kao “CLAY BASED”, što znači da im je površina izrađena od gline i prirodnih komponenti. Primenjujući različite tehnike proizvodnje u kombinaciji sa prirodnim sastojcima, ove tapete postaju prikladne čak i za osobe sklonim alergijama!

   Sve tapete iz ove kolekcije su ekološki prihvatljive, bez sadržaja PVC-a i ftalata, a boje koje se koriste su na vodenoj bazi.

   WOHNGESUND  kolekcija tapeta je savršen izbor za one koji žele da stvore sofisticiran i autentičan ambijent u svojim prostorijama. Ručno izrađene sa velikom pažnjom od visokokvalitetne gline, ove tapete pružaju prirodnu teksturu i dubinu svakom zidu.

   Dodatne informacije

   Dimenzije 1005 × 53 cm
   Brend

   Marburg

   Boja

   Siva

   Korpa
   Close Lista želja
   Close Nedavno pregledano
   Uporedi artikle (0 proizvoda)
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Kategorije