Arteco logo loader
O nama

Istorijat Arteco firme

Arteco je firma koja je prisutna na tržištu skoro dve decenije. Osnovani 2003. godine u Novom Sadu postavili smo pravila i standarde kojih se i danas držimo, a to su kvalitet u izradi i ispunjavanje rokova. Dekoracija zidnih površina nam je baza koje se i danas držimo i iz koje smo krenuli i osnova koju iz godine u godinu unapređujemo i nadograđujemo.

Od 2020. godine smo započeli proširivanje delovanja u okviru delatnosti. Naše znanje i iskustvo smo povezali i proširili na prodaju. Prodaja se odnosi na dekorativne tehnike i materijale, kao i prodaju dekorativnih tapeta viskokog kvaliteta. Prodaju i distribuciju vršimo putem sajta i u našem izložbenom salonu koji se nalazi na Bulevaru cara Lazara 104 u Novom Sadu. Dođite kod nas i uverite se u kvalitet naših proizvoda i usluga.

Arteco

Zašto baš Arteco?

Pored formalnog obrazovanja i znanja iz građevinske delatnosti posedujemo dugogodišnje iskustvo u izvođenju radova. Naše dugogodišnje iskustvo i rad u branši su nam obezbedili dobru saradnju i kontakte sa drugim firmama i drugim poslovnim licima što je samo doprinelo lakšem i boljem pristupu i kvalitetnijem krajnjem proizvodu.

Kako bismo naše proizvode približili kupcima i klijentima, otvorili smo salon galeriju gde su izloženi pokazni primeri, a koju ste svakako dobro došli da posetite. Možete da pitate sve što vas zanima vezano za naše proizvode i usluge. Smatramo da ćete biti zadovoljni kvalitetom naših proizvoda za koje slobodno možemo da kažemo da ih karakteriše dobar odnos cene i kvaliteta i sigurni smo da ćete pronaći nešto za vaše potrebe.

Kontakt podaci

Kontaktirajte nas ili posetite u našem izložbenom salonu

Prodaja:

Izvođenje radova:

Kako bismo vam bolje približili i olakšali vam proces odabira željenog elementa ili tehnike, naše prodajno mesto na Bulevaru cara Lazara 104 u Novom Sadu je ujedno i salon-galerija u kojoj možete detaljnije da se informišete o našim uslugama i proizvodima, a što je još bitnije, možete da vidite kako dekorativni elementi, boje, tehnike  i tapete izgledaju na zidovima i panelima. Dobro došli ste, očekujemo vas.

Contact Us

Contact Us

We would like to hear from you. Please send us a message by filling out the form below and we will get back with you shortly.

Checkboxes