fbpx

My_Art

Brend

5 prodato u poslednjih 6 dana

MY_ART je dekorativni sloj koji se odlikuje transparentnim prisustvom višebojenih mikro-kristala. Idealan za prilagođavanje i ukrašavanje raznih površina. Može se nanositi kako na nove tako i na stare maltere, beton, gipsane maltere, gipskartonske podloge i drvene površine, uključujući ivericu i šperploču.

MY_ART se može koristiti na dekorativnim podlogama poput onih iz MARCOPOLO i CADORO linija, na reljefima ili na vodeno baziranim bojama kao što su BRAVOCASA i UNIMARC SMALTO MURALE OPACO, kako biste postigli originalne i upečatljive rezultate.

Preuzmite katalog 


Cene se formiraju u zavisnosti od odabrane osnove (pogledati u katalogu) kao i intenziteta toniranja. Pišite nam ili nas pozovite za više informacija.

 • My_Art

  Request a Call Back

  •  Dostava & reklamacije

   Dostava

   Dostava na adresu PO TARIFNIKU KURIRSKE SLUŽBE

   Rok isporuke: 2-5 radnih dana
   Nakon uplate na račun, isti dan kontaktiramo kurirsku službu.

   Preuzimanje u radnji 

   Novi Sad, Bulevar cara Lazara 104

   Reklamacije & povraćaj robe

   Reklamacije

   Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost kupca je da izvrši fizički pregled proizvoda i da ukaže na eventualna mehanička oštećenja, u kom slučaju će proizvod biti zamenjen u dogovorenom roku.

   Povraćaj robe

   Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu (tj. da odustane od kupovine), u roku od 14 dana, bez navođenja razloga i dodatnih troškova, osim troškova vraćanja robe.

   Više informacija na Povraćaj i zamena robe

  •  Postavi pitanje

   My_Art

   Postavi pitanje

     ... ljudi upravo gleda ovaj artikal

     Podeli

   Opis

   Sa malo maštovitosti, možete stvoriti raznovrsne dekoracije jednostavnim preklapanjem tekstura i boja. Posebna formulacija MY_ART-a, koja ne sadrži formaldehid i dodatne plastifikatore, poštuje udobnost življenja. MY_ART dolazi kao transparentan bezbojni proizvod. Nakon završetka rada, alatke se čiste vodom. Proizvod je kreiran uz poštovanje ekološke održivosti. Koristite prema trenutnim propisima o zdravlju i bezbednosti (maska i provetravanje).

   • Alat: četka
   • Pokrivna moć: 15-20 m²/l za jedan sloj
   • Broj slojeva: 1 ili više
   • Razređivanje: do 10%

   Dodatne informacije

   Brend

   San Marco

   Korpa
   Close Lista želja
   Close Nedavno pregledano
   Uporedi artikle (0 proizvoda)
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Kategorije