Marburg tapete

Wohngesund – Marburg

Ima na stanju

Ova kolekcija sastoji se od nekoliko segmenata, svaki od njih inspirisan prirodom i savršen za one koji cene zdravlje i dobrobit u svom domu. Tapete iz ove kolekcije predstavljaju inovativnu, zdravu i ekološki prihvatljivu alternativu tradicionalnim tapetama, koje se odlikuju večnom lepotom.

Glinu smatramo jednim od najstarijih građevinskih materijala koji je čovečanstvu na raspolaganju, a njeni kvaliteti se posebno ogledaju u regulaciji vlažnosti prostora, što doprinosi izvanrednom unutrašnjem ambijentu. Osim toga, glina je sposobna da apsorbuje štetne hemikalije i neprijatne mirise iz vazduha.

Tapete iz ove kolekcije su označene kao “CLAY BASED”, što znači da im je površina izrađena od gline i prirodnih komponenti. Primenjujući različite tehnike proizvodnje u kombinaciji sa prirodnim sastojcima, ove tapete postaju prikladne čak i za osobe sklonih alergijama!

Sve tapete iz ove kolekcije su ekološki prihvatljive, bez sadržaja PVC-a i ftalata, a boje koje se koriste su na vodenoj bazi.

Još jedna velika prednost glinenih tapeta je njihova sposobnost da posluže kao teksturisana podloga za vaše zidove, koju možete oslikati u boji po vašem izboru.

Ova kolekcija tapeta je savršen izbor za one koji žele da stvore sofisticiran i autentičan ambijent u svojim prostorijama. Ručno izrađene sa velikom pažnjom od visokokvalitetne gline, ove tapete pružaju prirodnu teksturu i dubinu svakom zidu.

 

 

Poručite proizvod

Proizvod možete da poručite odmah putem forme ili možete da nas kontaktirate putem telefona / e-mail adrese.

Kontakt telefon: +38164123123
E mail: arteco@molerski-radovi.net

Ili nas posetite na na adresi:
Bulevar cara Lazara 104, Novi Sad, Srbija

Radno vreme izložbenog salona:

Ponedeljak – Petak
08:00h – 16:00h

Subota i nedelja
Neradni dani

Products order form

Products order form

We would like to hear from you. Please send us a message by filling out the form below and we will get back with you shortly.

Odaberite vrednost
Checkboxes