Marburg tapete

Tapete Smart Art Easy – Marburg

Ima na stanju

Tapete Smart Art Easy od nemačkog proizvođača Marburg su tapete koje karakteriše odlična završna izrada, pa rezultat koji dobijemo na kraju možemo da poredimo muralom na zidu.
Samim kvalitetom štampe dobijamo efekat na tapeti koji čini da svi motivi izgledaju varljivo stvarni. Kroz Smart Art Easy kolekciju možete da osetite čar prošlih vremena, doživite prostranstvo okeana i opustite se dok gledate u naizgled beskrajno polje maka… Postoji 73 dizajna u kolkeciji, što predstavlja širok izbor, a odluka šta želite je na vama.

Karakteristike tapete su da imaju konusni rub koji čini da spojevi na tapeti nestaju, višeslojna konstrukcija tapete prikriva eventualne male nedostatke, poseduju čvrstu površinu zahvaljujući modernoj tehnologiji utiskivanja, a fina teksturirana površina tapete eliminiše refleksiju svetlosti.

Uklanjanje tapeta se vrši lako i bez ostataka na zidu bez kvašenja tapeta.

Vi možete da odlučujete koliki želite da bude dizajn, u Smart Art Easy kolekciji svaki od 73 dizajna sastoji se od dva do četiri panela, a pored toga toga veliki deo otisaka je ponovljiv. Što znači da se otisci mogu iznova i iznova postavljati kako bi se mogle pokriti i velike površine bile. Bez obzira da li ove tapete lepite na velike površine ili na mali zid, senzacionalni efekti se mogu postići i sa samo nekoliko panela, a rezultat je impresivan.

Fotografije koje vidite ovde na stranici su samo deo Shades kolekcije. Za više informacija o ovim, ali i o ostalim tapetama i kolekcijama kontaktirajte nas putem forme na sajtu ili putem telefona +381656416128, a ukoliko ste u prilici, dobro došli ste i u naš izložbeni salon u Novom Sadu na Bulevaru cara Lazara 104 svakog radnog dana između 10:00 i 20:00 časova.

Poručite proizvod

Proizvod možete da poručite odmah putem forme ili možete da nas kontaktirate putem telefona / e-mail adrese.

Kontakt telefon: +38164123123
E mail: arteco@molerski-radovi.net

Ili nas posetite na na adresi:
Bulevar cara Lazara 104, Novi Sad, Srbija

Radno vreme izložbenog salona:

Ponedeljak – Petak
08:00h – 16:00h

Subota i nedelja
Neradni dani

Products order form

Products order form

We would like to hear from you. Please send us a message by filling out the form below and we will get back with you shortly.

Odaberite vrednost
Checkboxes