Marburg tapete

Tapete Natural Opulence

Ima na stanju

Opulence predstavlja imućstvo i bogatstvo, a Natural Opulence kolekcija tapeta, kako joj ime samo  i kaže, vezana je baš za to, da oplemeni, obogati i svojim izgledom i strukturom da dozu dostojanstva prostoriji u kojoj se nalazi. Elegantni dizajn i izgled tekstila na kome je korišćen proces dubokog štampanja kreće se od klasičnog motiva damasta do Art Deco elemenata i finog Moiré effect paterna na ovim Marburgovim tapetama. Odlična zamena za primenu dekorativnih materijala i tehnika. Uz svaki dezen ide postoji jedan ili više jednobojnih tapeta koje su kompatibilne i deo su kolekcije.

Slike koje vidite na našoj stranici vezane za ovu kolekciju su samo deo Natural Opulence kolekcije tapeta. Ukoliko Vas zanima da pogledate celu kolekciju kontaktiratjte nas na +381656416128 ili nas posetite u našem izložbenom salonu na Bulevaru cara Lazara 104 u Novom Sadu, naše osoblje će Vam rado biti od pomoći.

Poručite proizvod

Proizvod možete da poručite odmah putem forme ili možete da nas kontaktirate putem telefona / e-mail adrese.

Kontakt telefon: +38164123123
E mail: arteco@molerski-radovi.net

Ili nas posetite na na adresi:
Bulevar cara Lazara 104, Novi Sad, Srbija

Radno vreme izložbenog salona:

Ponedeljak – Petak
08:00h – 16:00h

Subota i nedelja
Neradni dani

Products order form

Products order form

We would like to hear from you. Please send us a message by filling out the form below and we will get back with you shortly.

Odaberite vrednost
Checkboxes