Marburg tapete

Tapete Martana – Marburg

Ima na stanju

Naša Martana kolekcija tapeta je bazirana na tome da za Vas kreira atmosferu realističnih prikaza različitih okruženja. Proizvođač je ovde bio vođen idejom da simulira razna urbana i ruralna okruženja. Ukoliko možete da se zamislite da živite u palati od mermera, rustučnoj brvnari napravljenoj od kamena i/ ili drveta, ili u potkrovlju od cigala ili otvorenog betona, možete da računate da će pozadine iz ove kolekcije da stvore takvu atmosferu za Vas.

Tapete su izuzetno kvalitetne, otporne su na ogrebotine, svetlost, a pored toga su i vatrootporne, perive i lake za održavanje.
U ovom katalogu dolaze u 67 dezena, a uz svaki dezen imamo i jednobojni tapet u odgovarajućem tonu ili nekoliko odgovarajućih tonova.

Slike koje vidite na našoj stranici vezane za ovu kolekciju su samo deo Marburgove kolekcije tapeta – Martana. Ukoliko Vas zanima da pogledate celu kolekciju kontaktiratjte nas na +381656416128 ili nas posetite u našem izložbenom salonu na Bulevaru cara Lazara 104 u Novom Sadu. ili putem forme na našoj kontakt stranici.

Naše osoblje će Vam rado biti od pomoći, a tu smo svakog radnog dana u periodu između 10:00 časova i 20:00 časova.

Poručite proizvod

Proizvod možete da poručite odmah putem forme ili možete da nas kontaktirate putem telefona / e-mail adrese.

Kontakt telefon: +381656416128
E mail: arteco.sales.ns@gmail.com

Ili nas posetite na na adresi:
Bulevar cara Lazara 104, Novi Sad, Srbija

Radno vreme izložbenog salona:

Ponedeljak – Petak
08:00h – 16:00h

Subota i nedelja
Neradni dani

Products order form

Products order form

We would like to hear from you. Please send us a message by filling out the form below and we will get back with you shortly.

Odaberite vrednost
Checkboxes