San Marco

Rilievo – San Marco

Ima na stanju

RILIEVO je proizvod sa 3D efektom, posebno stvoren da posluži kao osnova za dekorativne završne slojeve. Njegova jedinstvena kompozicija formira strukturisane, nepravilne teksture visokog sloja koje obogate konačan izgled dekorativnih premaza dodajući taktilne i hromatske sugestije.

Ovaj proizvod je spreman za upotrebu i može se nanositi četkom, špatulom ili trakavicom. Pogodan je za različite tehnike primene koje zavise od kreativnosti dekoratera i omogućavaju stvaranje različitih dvodimenzionalnih i trodimenzionalnih efekata.

Veština dekoratera, uz pažljivu primenu RILIEVA, omogućava kreiranje sofisticiranih “efekata debljine” koji daju dinamičnost i karakter unutrašnjim površinama. Kombinacija sa raznolikim dekorativnim proizvodima omogućava kreiranje ekskluzivnih ambijenata. Osnovna tekstura ovog proizvoda može dodatno da se obogati kreativnom primenom dekorativnih proizvoda kao što su VELATURE, PERLACEO, CADORO, CADORO VELVET, DECORI CLASSICI, MARCOPOLO i MARCOPOLO SABLE. RILIEVO je dostupan u neutralnoj, netoniranoj boji. Nakon završetka rada, alatke je potrebno očistiti vodom. Prilikom upotrebe, pridržavajte se važećih zdravstvenih i sigurnosnih propisa (nosite masku i obezbedite provetravanje prostora).

Poručite proizvod

Proizvod možete da poručite odmah putem forme ili možete da nas kontaktirate putem telefona / e-mail adrese.

Kontakt telefon: +38164123123
E mail: arteco@molerski-radovi.net

Ili nas posetite na na adresi:
Bulevar cara Lazara 104, Novi Sad, Srbija

Radno vreme izložbenog salona:

Ponedeljak – Petak
08:00h – 16:00h

Subota i nedelja
Neradni dani

Products order form

Products order form

We would like to hear from you. Please send us a message by filling out the form below and we will get back with you shortly.

Odaberite vrednost
Checkboxes