San Marco

Grimani dekorativna završnica

Ima na stanju

Grimani dekorativna završnica za obradu raznovrsnih površina u domaćinstvu. Budući da je izuzetno fleksibilan materijal i da ima odličnu moć prijanjanja na površine, pored zidova, Grimani materijalom se mogu i dopunski predmeti i nameštaj obrađivati. Ovu San Marcovu dekorativnu tehnuku karakteriše pre svega elegantna tekstura mekih odsjaja i širok dijapazam boja, pa su kombinacije u radu i dobijanje različitih estetskih efekata sa ovim materijalom stvarno velike.

Grimani je dekorativni materijal koji ima zaista nizak nivo isparivih jedinjenja, nema u sebi hemijske supstance formaldehida i plastifikatora, pa je samim tim pogodan i za prostorije koje se ne provetravaju tako često.

Po našem mišljenu, Grimani – San Marco je dekorativna tehnika koja sa svojim karakteristikama odličnog prijanjanja na razligite površine i strukturom materijala koji je pogodan za različitu obradu, odiše elegancijom, koja je primenjiva na mnoge enterijere.

Grimani tehnička dokumentacija

Za više informacija o ovom i ostalim materijalima kontaktirajte nas putem forme na sajtu ili putem telefona +381656416128, a ukoliko ste u prilici, dobro došli ste i u naš izložbeni salon u Novom Sadu na Bulevaru cara Lazara 104.

Poručite proizvod

Proizvod možete da poručite odmah putem forme ili možete da nas kontaktirate putem telefona / e-mail adrese.

Kontakt telefon: +38164123123
E mail: arteco@molerski-radovi.net

Ili nas posetite na na adresi:
Bulevar cara Lazara 104, Novi Sad, Srbija

Radno vreme izložbenog salona:

Ponedeljak – Petak
08:00h – 16:00h

Subota i nedelja
Neradni dani

Products order form

Products order form

We would like to hear from you. Please send us a message by filling out the form below and we will get back with you shortly.

Odaberite vrednost
Checkboxes