Prodaja Tapeta Novi Sad

Fototapete Komar

Nema na stanju

Fototapete Komar pored visokokvalitetnog materijala u kome su izrađene takođe mogu da se istaknu unikatnim i specijalnim Komar dizajnom koji je unikatan i pažljivo izrađen. Šarenolik i raznovrsan izbor motiva i sadržaja iz raličitih i raznovrsnih kategorija nudi pravu tapetu za Vaše okruženje.
Ove fototapete od proizvođača Komar pokrivaju širok spektar i razne motive koji mogu da pokrivaju slike iz prirode, grada, automobila, apstrakcije, 3D šare i 3D printovi, iluzije, plaže, kako urbanih, tako i ruralnih okruženja…

U našem Arteco salonu imamo i komplementarne jednobojne tapete koje možete obložiti na ostale zidove kako biste upotpunili priču i istakli svoju novu  fototapetu.

Za više informacija o kvalitetu tapeta, njihovoj strukturi i ostalim karakteristikama ovih i/ili ostalih tapeta iz našeg salona kontaktirajte nas putem forme na sajtu, putem telefona +381656416128.
A naravno, ukoliko ste u prilici, svakako ste dobro došli u naš izložbeni salon koji se nalazi u Novom Sadu na adresi Bulevaru cara Lazara 104.
Vidimo se!