San Marco

Fenice – San Marco

Ima na stanju

FENICE – Polirana krečna venecijanska tehnika visokog sjaja od strane San Marca.

FENICE je venecijanski malter na bazi kreča koji je prisutan širom Italije u palatama i luksuznim kućama. Danas se koristi kao moderni završni sloj u restoranima visoke klase, prodavnicama i luksuznim kućama.

Ova venecijanska tehnika dolazi spremna za nanošenje na zidove u bojama koje odaberete, uz dodatak univerzalnih pigmenata po potrebi kako biste postigli željenu nijansu.

FENICE se slaže i sa tradicionalnim i sa modernim okruženjima. Ovaj venecijanski malter od kreča može se koristiti na velikim površinama umesto boje ili se može primeniti na dekorativnim površinama. Proizvedeno u Italiji, što vam pruža osećaj autentičnih i visokokvalitetnih proizvoda.

Sastoji se od visokokvalitetnih sastojaka koji su izdržljivi i dugotrajni. Ovaj polirani malter manje je podložan pucanju i skupljanju. Štaviše, omogućava zidovima da dišu, čineći ga pogodnim za prostore sa visokom vlažnošću.

Ovo je proizvod brenda San Marco, kompanije sa tradicijom od 50 godina u proizvodnji italijanskih dekorativnih premaza u Veneciji.

Poručite proizvod

Proizvod možete da poručite odmah putem forme ili možete da nas kontaktirate putem telefona / e-mail adrese.

Kontakt telefon: +38164123123
E mail: arteco@molerski-radovi.net

Ili nas posetite na na adresi:
Bulevar cara Lazara 104, Novi Sad, Srbija

Radno vreme izložbenog salona:

Ponedeljak – Petak
08:00h – 16:00h

Subota i nedelja
Neradni dani

Products order form

Products order form

We would like to hear from you. Please send us a message by filling out the form below and we will get back with you shortly.

Odaberite vrednost
Checkboxes