Dečije tapete

Dečije tapete Kids Walls

Ima na stanju

Dečije tapete Kids Walls predstavljaju jednu od kretivnijih i maštovitijih kolekcija nemačkog brenda Marburg.
Čitava kolekcija i dezeni koji su primenjeni u kolekciji su u smirujućim i skladnim tonovima, pa je okruženje u kome se beba ili dete nalaze prijateljsko i prijatno. Takođe, motivi na tapetama su tako dizajnirani i osmišljeni da podstiču dečju maštu, kreativnost i pozitivnu atmosferu i toplinu. Za skladniji izgled same  prostorije i prijatnije okruženje, u ovoj kolekciji , kao i u većini Marburgovih kolekcija uz svaki dezen nudimo i jednobojni tapet u odgovarajućem tonu ili nekoliko odgovarajućih tonova. Kvalitet štampe i završna obrada su besprekorni, pa ne morate da brinete o skidanju boja sa tapeta i izlaganju vaših najmilijih potencijalnim neželjenim situacijama.
U našem Arteco salonu možete dobiti dodatne informacije vezane za ovu i ostale kolekcije tapeta, njihova svojstva, vodoperivost, vatrootpornost itd.

Posetite nas ili dođete u naš izložbeni salon na Bulevaru cara Lazara 104 u Novom Sadu i/ ili nas kontaktirati putem +381656416128, a možete nam i pisati putem kontakt forme.

Poručite proizvod

Proizvod možete da poručite odmah putem forme ili možete da nas kontaktirate putem telefona / e-mail adrese.

Kontakt telefon: +381656416128
E mail: arteco.sales.ns@gmail.com

Ili nas posetite na na adresi:
Bulevar cara Lazara 104, Novi Sad, Srbija

Radno vreme izložbenog salona:

Ponedeljak – Petak
08:00h – 16:00h

Subota i nedelja
Neradni dani

Products order form

Products order form

We would like to hear from you. Please send us a message by filling out the form below and we will get back with you shortly.

Odaberite vrednost
Checkboxes