Marburg tapete

Crush motion – Marburg

Ima na stanju

Marburg kolekcija tapeta CRUSH MOTION by Felix Diener – nudi čak 98 različitih dizajna. Svaka tapeta ima širinu od 70 cm i štampa se koristeći boje na bazi vode, uzimajući u obzir održive prirodne resurse.

CRUSH MOTION kolekcija obuhvata bogat spektar boja, većinom u smirenim tonovima koji prate trenutne boje u trendu. Tu su puderasto prljavo roze, osvežavajuća menta, intenzivna indigo, ili suzdržani krem tonovi – sve su ove boje diskretne i elegantne. Posebno ističemo tapete sa srebrnastim sjajem, koje čine osnovu za tri digitalna printa iz serije “Arty Expression”.

Svaka rolna tapeta je jedinstvena i priča priču o veštini izrade u kombinaciji sa najnovijim dizajnom. Felix Diener, kreativni direktor, omogućava da Crush pozadine spoje tradicionalne motive sa savremenim pristupom.

Kolekcija je podeljena u četiri grupe, svaka sa svojim jedinstvenim digitalnim printovima:

Umetnički izraz – Ove tapete su šarene i blistave, idealne za one koji žele da svoj dom pretvore u pozornicu. Motivi poput kolibrija u svim duginim bojama i šarenih cvetnih venaca čine ovu grupu posebnom.

Duboki etno – Ovaj stil će se dopasti ljubiteljima putovanja. Folklorni motivi i Batik dizajn unose orijentalnu toplinu u prostoriju. Zemljane i peščane nijanse se kombinuju sa tamno plavom kako bi zid dobio posebnu pažnju.

Moderna Azija – Ždralovi, cvetovi trešnje i bambus karakterišu ovu grupu tapeta, inspirisane zemljom izlazećeg sunca. Dizajn je delikatan i jasan sa prelepim prelivima na pozadini sa šljokicama i mat efektom.

Čista priroda – Ovde ćete pronaći motive cvetova, lišća i trave u akvarel tehnici, inspirisane lepotom prirode. Ove tapete donose čaroliju prirode i njeno relaksirajuće dejstvo u vaš prostor. Ova grupa je štampana na mat podlozi, sa blagim sjajem samo na naborima.

Pre više od 20 godina, vlasnik porodičnog preduzeća Marburger Tapetenfabrik, Ullrich Eitel, imao je ideju da proizvodi izvanredne tapete, uprkos skepticizmu mnogih. Crush pozadine su postale nezapamćen uspeh i priča o uspehu.

Poručite proizvod

Proizvod možete da poručite odmah putem forme ili možete da nas kontaktirate putem telefona / e-mail adrese.

Kontakt telefon: +38164123123
E mail: arteco@molerski-radovi.net

Ili nas posetite na na adresi:
Bulevar cara Lazara 104, Novi Sad, Srbija

Radno vreme izložbenog salona:

Ponedeljak – Petak
08:00h – 16:00h

Subota i nedelja
Neradni dani

Products order form

Products order form

We would like to hear from you. Please send us a message by filling out the form below and we will get back with you shortly.

Odaberite vrednost
Checkboxes