Arteco logo loader

Majstori za boje i tehnike

Još na samom početku, kao pojedinci koji su tek završili građevinsku školu za Dekoratere zidnih površina, imali smo sreće da se nađemo u timu ljudi koji su i sami bili pioniri u uvođenju novina u svetu dekorativnih tehnika i materijala u našoj zemlji. Još 2004. godine smo se po prvi put susreli i odmah i zaljubili u dekorativne tehnike i beskonačne mogućnosti za dekoracije zidova koje ove ovi materijali pružaju. Bez obzira što ta 2004. nije bila tako skoro, naša strast i ljubav u radu sa dekorativnim tehnikama nije se umanjivala. Naprotiv, danas postoji nekoliko proizvođača koji su napravili, jednostavno rečeno, revoluciju na ovom tržištu i izašli sa neverovatnim materijalima koji su popeli rad sa bojama i tehnikama na mnogo viši nivo. Danas se može verodostojno reprodukovati izgled betona, mermer i njegove šare, godovi i šare drveta…, jednostavno uz pravo znanje, veštinu, materijale i alat, mogućnosti su beskonačne. Sam tim koji je zadužen za rad sa bojama i tehnikama čini stalna ekipa koja dugo radi zajedno, iskusna i uigrana od samog početka što podrazumeva zaštitu stana i nameštaja, pripremu zidova za nanošenje željene tehnike i materijala, do same izrade, implementacije i aplikacije tehnike na zidove.

Kontakt podaci

Kontaktirajte nas ili dođite u naše prostorije

Prodaja:

Izvođenje radova:

Kako bismo vam bolje približili i olakšali vam proces odabira željenog elementa ili tehnike, naše prodajno mesto na Bulevaru cara Lazara 104 u Novom Sadu je ujedno i salon-galerija u kojoj možete detaljnije da se informišete o našim uslugama i proizvodima, a što je još bitnije, možete da vidite kako dekorativni elementi, boje, tehnike  i tapete izgledaju na zidovima i panelima. Dobro došli ste, očekujemo vas.

Contact Us

Contact Us

We would like to hear from you. Please send us a message by filling out the form below and we will get back with you shortly.

Checkboxes